Over fundbase

Fundbase.nl is een jong platform dat voor iedereen toegankelijk is om een project te financieren. In 2018 opgericht en momenteel al de snelst groeiende Crowdfunding-website van Nederland. Zelfs als je nog nooit een Crowdfunding-campagne op hebt gezet, kun je dankzij onze tips direct aan de slag. Ook voor donateurs maken we het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Doneren is simpel en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van bijzondere mijlpalen. Zo blijf je verbonden aan het project waaraan jij je steentje bijgedragen hebt.

 


Van dromen naar doen

In ons land zijn er veel dromers; mensen die de wens hebben een bedrijf te starten omdat ze een gat in de markt hebben gevonden, chronisch zieken die niets liever willen dan een levensveranderende behandeling te ondergaan, wereldverbeteraars die de natuur een warm hart toedragen en kenniszoekers die graag een opleiding willen beginnen. Dromen uit laten komen, begint met dóen. En hoe kan dat tegenwoordig nu beter dankzij Crowdfunding, de manier om online je project te financieren.

 


Missie & Visie

Wij geloven in een wereld van kansen.

Daarom bieden wij een platform waar mensen met goede ideeën, dromen en hulpvragen hun verhaal met heel Nederland kunnen delen.

Een platform van en voor iedereen.

Een plek waar het starten van een crouwdfunding en andere campagnes eenvoudig is en waar het geld inzamelen voor een goede doel toegankelijk is.

Wij ondersteunen iedereen die zijn/haar doel wil realiseren, wij helpen met het opstellen van de campagnes, wij coachen en geven tips en feedbackVoordelen van Fundbase.nl

Crowdfunding-websites schieten als paddenstoelen uit de grond. Wat maakt Fundbase.nl uniek en hét ideale platform om je project te lanceren?

  • Overzichtelijke website
  • Breed scala aan campagnes
  • Geen doelvereisten
  • Geen boetes als doel niet wordt gehaald
  • Elke donatie houden die je ontvangt
  • Veilig betalen
  • Flexibel opnemen


Voor donateurs

Kies eenvoudig uit de verschillende categorieën om snel het project te vinden dat jij wilt ondersteunen. Je kunt een prestatie ontvangen in ruil voor je financiële bijdrage. Wat dat precies is, verschilt per campagne. Ook de eventuele eisen die eraan gesteld worden lopen uiteen. Zo krijg je bij de één dit standaard ongeacht de hoogte van het bedrag, terwijl een ander als voorwaarde kan hebben dat er minimaal €50,- gedoneerd dient te zijn.