Veiligheid

We doen er alles aan om de veiligheid van onze bezoekers en gebruikers optimaal te waarborgen. Fundbase.nl is daarom volgens alle moderne standaarden ontwikkeld. Zo weet je zeker dat je met een gerust hart een account aan kunt maken, een Crowdfunding-campagne kunt starten of een donatie kunt doen.

SSL-certificering

We beschikken bijvoorbeeld over het SSL-certificaat, te herkennen aan het slotje in de adresbalk van je browser. Het zorgt voor optimale beveiliging van je login- en betaalgegevens en andere persoonlijke gegevens. Deze worden met een hoge zogeheten 512bit-encryptie opgeslagen in een database, welke alleen toegankelijk is voor medewerkers die hiertoe bevoegd zijn.

Betalen met Stripe en iDeal

Voor het doneren zijn we een samenwerking aangegaan met de betaaldienst Stripe. Zij beschikken over alle vergunningen die De Nederlandsche Bank als eist stelt om betalingen te mogen verzorgen en tegoeden te bewaren. Stripe wordt ondersteund door het tevens betrouwbare en zeer veilige iDeal. Je selecteert jouw bank, logt in en betaling wordt direct geregeld.

Cookie- en privacyverklaring

Zodra je op onze site terechtkomt word je deelgenoot gemaakt van onze cookie- en privacyverklaring. Het is bij de wet verplicht om bezoekers van sites ervan op de hoogte te brengen dat er gegevens worden verzameld, maar dat er zorgvuldig mee omgesprongen wordt. Mocht je een persoonlijke account hebben op onze site, dan kun je daar zien welke gegevens bij ons bekend zijn. Wil je je account opheffen? Dat kan uiteraard ook zonder problemen. 


Betrouwbaarheid van campagnes

Hoewel we ervan uitgaan dat elke campagnestarter vanuit goede intenties een campagne start, kan het altijd voorkomen dat dit niet het geval blijkt. Dit valt helaas niet te controleren. Het is altijd aan te raden bij het doen van grote donaties gedegen vooronderzoek te doen.